Nyheter

2024-02-08

NY VERSION AV USB2

Äntligen är det dags för en ny version av vår populära USB2. Vilka nyheter det blir! Sedan versionen 2017 har vi lagt till möjligheten att söka in- och utflyttade till och från de aktuella församlingarna i Mellersta Kalmar län samt delar av Jönköpings län.

Just nu pågår de sista justeringarna av USB2 men vi räknar med att det blir säljstart inom kort. Vi återkommer med exakt datum. Med USB 2 kan du snabbt få tag i personuppgifter som hjälper dig att forska vidare i originalkällorna. Vill du få reda på var och när en person föddes, gifte sig, flyttade eller dog i mellersta Kalmar län är vår USB ett fantastiskt hjälpmedel. Databasen är ett oerhört uppskattat hjälpmedel för såväl nybörjare som vana släktforskare.

USB 2 innehåller knappt 1,9 miljoner poster mellan åren 1607 - 1969. Nytt sedan USB 2017 är in- och utflyttade. Nya uppgifter har också lagts till med födda, vigda och döda. Totalt är det drygt 300 000 nya poster sedan 2017.

Priset är 450 kr för medlem. 650 kr för andra

Till sist ett stort tack till våra medlemmar som gjort allt arbete med att läsa kyrkböcker och registrera dem i vår databas. Ni är fantastiska!